Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe mast voor Vijf Gebroeders dichterbij dankzij cheque SOW

Geplaatst op: 24 februari 2024

De piratenzender S.O.W. heeft een cheque van 1000 euro gedoneerd aan de vrijwilligers van de Vijf Gebroeders. De mast van de historische aak is onlangs afgekeurd, waardoor het schip voorlopig niet kan varen.

Vorig jaar werd al geld ingezameld voor een schilderbeurt, maar kort daarna werden rotte plekken in de mast ontdekt. De mannen van de piratenzender hadden nog geld in kas van de marathon die ze jaarlijks in de manege houden. Reden genoeg om zaterdagochtend een bezoek te brengen aan de Vijf Gebroeders en de cheque te overhandigen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500