Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestuur DESZ zet trainers op non-actief

Geplaatst op: 9 maart 2024

Het bestuur en de seniorencommissie van DESZ Zwartsluis hebben ​hoofdtrainer Pim Kaagman en assistent-trainer Mark Doosje op non-actief gesteld. “Deze beslissing is genomen vanwege groot verschil van inzicht”, meldt het bestuur, zonder daarmee in details te treden. DESZ 1 staat momenteel negende in de derde klasse.

Anderhalve maand geleden was er nog geen vuiltje aan de lucht. Beide heren verlengden hun contract bij de Sluziger vereniging. Doosje laat weten ‘dat het niet onze keuze is geweest om te stoppen’. Hij betreurt dan ook de gang van zaken: “We hebben altijd in belang van DESZ gehandeld, gericht met het oog op de toekomst.”

“We beseffen welke nadelen het besluit heeft voor de korte termijn maar zien het lange termijn belang van onze vereniging als prioriteit. Het hoofdbestuur en de seniorencommissie zetten zich, in nauwe samenwerking met onder andere de jeugdcommissie, in om zo spoedig mogelijk passende oplossingen te vinden, zodat wij als vereniging de juiste stappen vooruit kunnen zetten”, zo besluit het bestuur van Door Eendracht Sterk Zwartsluis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500