Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: technisch commercieel medewerker binnendienst

Geplaatst op: 15 maart 2024

(Adv.) Als Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een onmisbare rol binnen de organisatie van Aanrijdbeveiliging Nederland. Je werkt samen met verschillende collega’s binnen en buiten en kan goed het overzicht bewaren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en kan snel de situatie in kaart brengen. Je ondersteunt je collega bij het opstellen en uitwerken van offertes en belt deze proactief na. Wanneer een offerte opdracht wordt, krijg je een kick!

Ook ondersteun jij je collega’s bij de inkoop van producten en denkt proactief mee over hoe dit beter kan. Je bent een echte oplossingsdenker en durft zelf initiatief te tonen.

Is deze vacature echt iets voor jou? Of ken jij iemand? Laat het ons weten! Klik hier voor de volledige vacature of kom direct in contact met Jan Hammer via 06-21937641 of jan@aanrijdbeveiligingnederland.nl

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500