Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman de Haan nieuwe voorzitter van Ondernemerskring

Geplaatst op: 26 maart 2024

Tijdens de recent gehouden ledenvergadering van de Ondernemerskring Genemuiden op donderdag 21 maart jongstleden, heeft voorzitter Berthran Selles afscheid genomen van zijn functie. Zijn plaats wordt ingenomen door Herman de Haan, na goedkeuring van de ruim 70 aanwezige leden.

Burgemeester Eddy Bilder prees de aftredende Berthran Selles voor zijn inzet en toewijding gedurende de afgelopen jaren, waarin de Ondernemerskring een aanzienlijke professionaliseringsslag heeft doorgemaakt. Ook werd tijdens de vergadering teruggeblikt op de recente erkenning als ‘Topwerklocatie’, waarbij duurzaamheid, energietransitie en profilering centraal stonden. De inspanningen op het gebied van duurzaamheid hebben geleid tot diverse onderzoeken en acties ter bevordering van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van 2030.

Tijdens de ledenvergadering is tevens goedkeuring verkregen voor extra financiering ten behoeve van onderzoek naar energie en netwerkcongestie, waar de aanwezigen unaniem mee instemden. Daarnaast stemden de leden in met een financiële bijdrage ter viering van 750 jaar stad Genemuiden.

Na de pauze genoot het gezelschap van een inspirerende en humorvolle presentatie van Remco Claassen, een bekende en energieke performer, trainer en auteur die zich richt op de ontwikkeling van leiderschap en effectiviteit.

De Ondernemerskring kijkt terug op een geslaagde avond en kijkt vooruit naar 2024, waarin diverse evenementen gepland staan ter gelegenheid van haar 30-jarig jubileum, waaronder een vaartocht.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500