Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek omarmt succesvolle koffieochtend en handwerkavond

Geplaatst op: 28 maart 2024

Vanaf 1 april 2024 vallen de bestaande koffieochtend en handwerkavond van Gerrie de Vegt onder de Bibliotheek Genemuiden. Wie wil is op donderdag 4 april 2024 van harte welkom om tussen 10.00 en 12.30 uur gezellig samen een kop koffie of thee te komen drinken. De eerst volgende handwerkavond is op woensdag 10 april 2024 van 19.30 tot 21.00 uur.

Onder de noemer ‘Samen koffie/thee drinken’ vindt de koffieochtend iedere donderdag plaats. Naast de nodige gezelligheid is er ook altijd ruimte voor een luisterend oor. Vanuit de gedachte ‘Samen sterk in haak- en breiwerk’ is de handwerkavond op de woensdag in de oneven weken een bron van inspiratie en gezelligheid. Iedereen is welkom, ook niet-leden van de Bibliotheek. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500