Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfstennistoernooi bij ’t Eerste Wittien

Geplaatst op: 5 april 2024

Tennisvereniging ’t Eerste Wittien organiseert dit jaar wederom het bedrijfstennistoernooi. Het evenement trekt teams uit verschillende bedrijven aan die strijden om de wisselbeker en de titel van het best tennissende bedrijf van Genemuiden. Mattador heeft zich opnieuw verbonden als sponsor van het toernooi.

Het toernooi is gepland voor de weken 19 en 20, met speeldagen op 6, 8, 14, 16 en 17 mei.

Er zijn twee categorieën: een prestatiepoule (categorie A) en een recreatiepoule (categorie B). Teams moeten uit minimaal vier spelers bestaan, met tenminste twee spelers die werkzaam zijn bij het inschrijvende bedrijf. Elke wedstrijd omvat twee dubbelspelen, waarbij elk dubbelspel 45 minuten duurt. Gedurende de eerste vier avonden vinden poulewedstrijden plaats, gevolgd door de kruis- en finalewedstrijden op de laatste avond. Teams spelen drie van de vier avonden poulewedstrijden, afhankelijk van het aantal deelnemende teams, met als doel drie à vier wedstrijden per team te faciliteren.

Wedstrijden beginnen om 19.00 uur op het tennispark van ’t Eerste Wittien, gelegen aan de Sportlaan in Genemuiden.

Opgave

Bedrijven die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar eerstewittien@hotmail.com, uiterlijk op 27 april 2024. Bij de inschrijving moet de voorkeur voor de deelnamecategorie (prestatie A of recreatie B) worden aangegeven. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per team.

De Technische Commissie van T.C. ’t Eerste Wittien kijkt uit naar de deelname van diverse bedrijven en een succesvol toernooi.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500