Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw in de regio: Caravan Stelling

Geplaatst op: 16 april 2024

(Adv.) Caravan Stelling, dé oplossing voor stalling van getrokken voertuigen gaat de markt op. De vakantiegangers trekken er steeds meer op uit met de caravan in de zomermaanden. Maar waar kunnen alle caravans gestald worden in de overige maanden. Het blijkt dat het aanbod van overdekte stallingsmogelijkheden erg beperkt is wegens gebrek aan vloeroppervlakte. Hiervoor heeft Caravan Stelling nu dé oplossing bedacht!

De bedenkers en initiatiefnemers van dit “stapel” concept zijn, bedenker Sijbrand Haven (Carvanstalling Suyderhaven Marknesse) en Jan Pieter Reinhoudt (MCR Marknesse), zij hebben hun kennis en krachten gebundeld. Medio 2023 zijn zij het idee, om meer vierkante meters te benutten in een ruimte, door te stapelen en in de hoogte te gaan stallen, verder gaan uitwerken. Zij bedachten een constructie met losse stapelbare stellingen waar een caravan, vouwwagen of trailer op gereden kan worden. Deze stellingen zijn zo ontworpen dat ze vervolgens op elkaar worden geplaatst met een heftruck. Het prototype van deze stellingen kon in januari 2024 uitgeprobeerd worden. Na wat kleine aanpassingen zijn zij nu klaar om deze stellingen op de markt te brengen.

Heb jij, als stallingseigenaar of particulier, nu ook te weinig vloeroppervlakte maar je kunt wel de hoogte van de ruimte benutten, dan komen ze graag in contact met jou. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website: www.CaravanStelling.nl of neem vrijblijvend contact met Caravanstelling.nl op via onderstaande gegevens.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500