Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

WarmteMeesters: Meer dan alleen warmte – nu ook airco’s

Geplaatst op: 16 april 2024

(Adv.) De zomer is weer in aantocht en wie wil er nou niet een heerlijk koele woning? WarmteMeesters uit Genemuiden heeft het assortiment met duurzame klimaatoplossingen verder uitgebreid. “Naast hybride warmtepompen waarmee je de woning comfortabel en energiezuinig verwarmt in de winter, plaatsen wij ook airco’s voor een koele woning in de zomer” vertelt Stephan.

Waarom een airco?

“De zomers worden warmer en iedereen heeft een hekel aan ‘s nachts wakker liggen in een warme slaapkamer” vertelt Gijsbert. Met een airco kun je de woning koelen en heb je ook de mogelijkheid om energiezuinig te verwarmen. Onze adviseurs leggen je graag de verschillen uit tussen het verwarmen met een airco en een hybride warmtepomp.

Hoe werkt een airco?

Een airco haalt warmte uit de lucht in de woning en voert dit af naar buiten. De warme lucht wordt vervangen door koele lucht die in de kamer wordt geblazen. Door het afkoelen condenseert de waterdamp wat in de lucht aanwezig is. Hierdoor ontvochtig je de woning en voelt de lucht droger aan. “Ook wordt de lucht gefilterd waardoor je schonere lucht in woning krijgt” vertelt Stephan.

Wat voor airco heb ik nodig?

Net zoals bij onze warmtepompen, staat persoonlijk advies centraal. “Elke bewoner heeft specifieke wensen en daarom maken wij altijd een advies op maat” geeft Stephan aan. Wat voor airco je nodig hebt is onder andere afhankelijk van hoeveel ruimtes je wilt koelen en hoe groot deze ruimtes zijn. Wil je een binnenuit aan het plafond of een vloermodel? “Er is veel mogelijk” vertelt Janiene. Ook zijn er verschillende merken zoals Daikin en Haier en de verschillen bespreken we graag met je. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en we maken een oplossing en offerte op maat.

Wanneer kan de airco geplaatst worden?

De zomer is in aantocht en wacht niet te lang met aanvragen. Als het warm is wil je er ook gebruik van kunnen maken. “Na het goedkeuren van de offerte plaatsen onze eigen jongens de airco binnen 4 weken” vertelt Stephan.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe airco? WarmteMeesters staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact op! Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085-2399100 of stuur een mailtje naar verkoop@warmtemeesters.nl. Tot snel!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500