Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dit zijn de beste buitenreclame opties voor evenementen in 2024

Geplaatst op: 18 april 2024

(Adv.) Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent ook dat we over het algemeen met iets beter weer te maken krijgen. Naast het mooie weer staan er weer vele braderieën en evenementen op de agenda. Tijd om daarom de beste outdoor reclame opties voor 2024 uit te lichten!

Vouwtenten;
Bijna niets is veranderlijker dan het weer in Nederland. Dat betekent dat je altijd rekening moet houden met slecht weer. Zorg dat je personeel én je gasten altijd droog kunnen staan onder een vouwtent. Deze kun je naar eigen wens personaliseren en ook (deels) dichtmaken, ideaal!

Reclameborden;
Externe communicatie met de omgeving en je bezoekers is altijd prettig. Laat daarom voldoende reclameborden maken met uitingen voor je bezoekers of potentiële klanten. Bij evenementen wil je dat men direct de juist weg richting het festival en de horeca weet te vinden, maar kan je dit ook gebruiken in winkelstraten of zelfs aan de muur van je kantoor om acties aan te kondigen.

Bouwhekdoeken;
Zeker bij de organisatie van een evenement wordt de omgeving van het terrein afgezet met bouwhekken. Deze hekken kan je mooi benutten met extra informatie voor de bezoekers, denk aan een plattegrond, line-ups, huisregels maar ook bedrijven die een sponsorpakket hebben afgenomen bijvoorbeeld.

Beachflags;
De populaire strandvlaggen zorgen altijd voor opvallende promotie! Plaats meerdere in een rij om aan te geven waar de ingang van jouw (strand)evenement is. Het wordt ook veel gebruikt bij sporttoernooien, maar zie je het ook terugkomen op beurzen. Het mooie is dat ze in verschillende soorten en formaten beschikbaar zijn.

Het is daarbij goed om te weten dat er ook duurzame opties en mogelijkheden zijn voor vlaggen en banners, zoals bij de bouwhekdoeken bijvoorbeeld. Mocht je dat komend evenement belangrijker gaan maken is het zeker de moeite waard om daar naar te kijken!

Een veilige en afgesloten ruimte

Vergeet niet om bij je evenementen een ruimte te creëren voor artiesten en belangrijkste sponsoren. Denk dan eens aan peesdoeken om het er toch sfeervol uit te laten zien! Een peesdoek met siliconen pees aan de randen is een ideaal product als je weleens wilt wisselen van afbeelding of uiting.

Wij, van Genemuidenactueel.nl, hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en dat we weer een mooie kalender aan buitenactiviteiten en evenementen mogen begroeten dit jaar. Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws en updates.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500