Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouwliften huren voor werken op grote hoogte

Geplaatst op: 25 april 2024

(Adv.) Als professional in de bouw weet jij als geen ander: geen klus is te hoog gegrepen, zolang je maar beschikt over het juiste materieel. En laat bouwliften nou net onmisbaar zijn voor jou en je team om snel en veilig op hoogte te werken. Maar met zoveel verschillende types en opties op de markt, vraag je je misschien af welke lift past bij jouw project en of huren echt de slimste keuze is. In dit artikel bespreken we alles rond bouwliften en laten we zien waarom huren vaak de beste keuze is.

De perfecte lift voor elke klus

Natuurlijk is niet elke bouwklus hetzelfde, dus een all-in-one bouwlift bestaat simpelweg niet. Grofweg zijn er bij ons drie hoofdsmaken waar je uit kunt kiezen.

1. Personen- en goederenliften

Onze veelzijdige krachtpatsers zijn geschikt voor het vervoeren van zowel mensen als materialen. Met verschillende hoogtes en laadvermogens vind je altijd een match voor jouw project. Ideaal als je regelmatig omhoog moet met zwaar gereedschap of bouwmaterialen.

2. Kooiladders

Onze compacte en wendbare types zijn perfect voor werkzaamheden op lastig bereikbare plekken. Ze bieden meestal plek aan 1 of 2 personen met wat kleiner gereedschap. Een uitkomst voor installatie- en onderhoudsklusjes waar je niet met een grote lift bij kunt.

3. Schaarhoogwerkers

Onze allrounders zijn zowel binnen als buiten inzetbaar en hebben doorgaans een ruim platform met flinke laadcapaciteit. Hier kun je met meerdere mensen op werken en ook grotere materialen meenemen. Uitermate geschikt voor geveltechniek, dakwerkzaamheden en industriële toepassingen.

Slim huren, slim besparen

Huren biedt jou als bouwprofessional een hoop voordelen. Allereerst geeft het je de flexibiliteit om voor elk project de beste lift te kiezen, zonder dat je vastzit aan één type. Zo beschik je altijd over het optimale materieel, of je nou een kleine renovatie of een mega bouwproject hebt.

Daarnaast bespaar je een hoop centen. Het aanschaffen van een hoogwaardige bouwlift is een flinke investering. Door bij ons te huren betaal je alleen voor de periode dat je de lift echt nodig hebt. En het mooie? Geen gedoe met onderhoud of opslag, want dat regelen wij voor je. Bovendien weet je zo zeker dat je altijd betrouwbaar en veilig materieel hebt. Wij onderhouden onze liften tot in de puntjes en eventuele reparaties of vervanging zijn onze pakkie an. En mocht je twijfelen over welk type lift je nodig hebt, dan denken wij met je mee en geven we je deskundig advies. Wel zo fijn, toch?

Safety First

Werken op hoogte brengt risico’s met zich mee. Veiligheid staat bij ons daarom altijd voorop, voor jou én je medewerkers. Gehuurde bouwliften voldoen weliswaar aan strenge veiligheidseisen, maar er rust ook een verantwoordelijkheid op jou als gebruiker.

Zorg ervoor dat iedereen die met de lift werkt een gedegen instructie krijgt en zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt. Denk aan het dragen van een valharnas, het respecteren van de maximale belasting en het controleren van de lift voor gebruik. Alleen zo garandeer je een veilige werkomgeving voor iedereen.

Jouw partner in bouwliften

Op zoek naar een betrouwbare verhuurpartner voor jouw bouwproject? Dan ben je bij bouwlift expert RECO aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment bouwliften, vakkundige medewerkers en een landelijk netwerk zijn wij dé specialist voor elke denkbare klus.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je nóg efficiënter en veiliger te werken op hoogte. Zo lift jij jouw bouwklussen naar een hoger niveau!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500