Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Seizoensafsluiting voor mantelzorgers

Geplaatst op: 7 mei 2024

(Ingezonden) Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland nodigt mantelzorgers uit voor een bezoek aan ’t Olde Staduus in Genemuiden. Dit seizoen willen we interactief met elkaar afsluiten. De bijeenkomst begint met koffie/thee en iets lekkers.

Vrijwilligers van het historisch centrum verzorgen een presentatie en rondleiding in het historisch centrum. Aansluitend staat er een lunch klaar, verzorgd door deelnemers van Philadelphia, in ’t Olde Staduus. Natuurlijk is er ruimte voor ontmoeting en het delen van eigen mantelzorgervaringen.

U bent van harte welkom op donderdag 30 mei. Het programma duurt van 10.00 tot 13.00 uur. De kosten bedragen 5,00 euro per persoon. Voor informatie en aanmeldingen vóór 23 mei kunt u terecht bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of telefonisch op 06-13014955.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500