Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vakgarage Naberman zoekt automonteur

Geplaatst op: 7 mei 2024

(Adv.) Wil jij deel uitmaken van een team dat al meer dan 90 jaar bekendheid geniet in Genemuiden en omgeving? Autobedrijf Naberman, een toonaangevende Ford Service Dealer met een schadeherstelafdeling en tankstation, zoekt een energieke Monteur.

Als Monteur bij Autobedrijf Naberman ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden, waaronder reparaties, onderhoud, diagnoses stellen bij storingen, en het uitvoeren van APK-keuringen. Daarnaast houd je de werkplaats schoon en blijf je jezelf ontwikkelen door relevante opleidingen en trainingen te volgen.

Open hier de volledige vacature en solliciteer.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500