Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Genemuider kerk(en) in de twintigste eeuw (Aan enen stroom geplant afl. 5)

Geplaatst op: 11 mei 2024

foto: DutchDroneBird

Al eeuwenlang vindt het Evangelie ingang in de harten van de Genemuider bevolking. Ter gelegenheid van 750 jaar kerk in Genemuiden deed Gert-Jan Westhoff de afgelopen 10 jaar uitgebreid onderzoek naar het kerkelijk leven in deze plaats. Al die eeuwen lokale kerkgeschiedenis zijn binnenkort te lezen in zijn boek ‘Aan enen stroom geplant’.

Inmiddels is er de mogelijkheid om in te tekenen voor dit boek. Daarnaast nemen Robert Jansema van Genemuiden Actueel en auteur Gert-Jan Westhoff de luisteraars in vogelvlucht mee door de afgelopen eeuwen via een vijfdelige podcastserie.

Met vandaag in aflevering 3: de nadere reformatie en de Franse tijd in Genemuiden. De afleveringen verschijnen ieder weekend op het Youtube, Spotify en SoundCloud.

Lees hier meer over het boek of teken alvast in.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500