Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wie wordt knikkerkampioen van Zwartewaterland?

Geplaatst op: 16 mei 2024

Knikkeren: met een paar knikkers van huis weggaan en met een volle broekzak weer terugkomen. Wat een leuke activiteit was en is dat. Of het nou stralend weer was of dat de knikkerpotjes, door de hevige regenval, tot de rand gevuld waren met water, elke dag werd er geknikkerd.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan het Zwartewaterlands Kampioenschap Knikkeren? Meld je dan hier aan!

Ook hebben wij 16 plaatsen te verdelen voor het echte NK Knikkeren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Je speelt dan de finale in een dierentuin op zaterdag 22 juni. Dit is uiteraard niet verplicht. Maar wel heel leuk! Ook krijg je 2 kaartjes voor de dierentuin.

Heb je vragen? Stel ze gerust via sport@zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500