Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cotap wint opnieuw het Mattador Bedrijfstennistoernooi

Geplaatst op: 21 mei 2024

‘t Eerste Wittien heeft een succesvol Bedrijfstennistoernooi achter de rug. Met zeventien teams deden een record aantal deelnemers mee aan het evenement.

“En die waren heel enthousiast. We hebben er weer een aantal nieuwe leden aan overgehouden”, vertelt Christian Hoekstra. Het toernooi zorgde vijf avonden lang, verdeeld over twee weken voor een gezellige drukte op de accommodatie met overwegend prachtig weer.

In de prestatie poule bleken de tennissers van Cotap de beste. Vebe won de recreatiepoule. Het toernooi werd vrijdag muzikaal afgesloten door Rob Hollander, onder het genot van een broodje hamburger. Hoofdsponsor van het toernooi was voor de tweede keer Mattador.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500