Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Halve NK in Oss voor 3 EGSV teams

Geplaatst op: 27 mei 2024

(Ingezonden) Voor het halve NK mocht EGSV met drie teams afreizen naar Oss. We hadden twee teams die uitkwamen voor het niveau e-jeugd damesgroep namelijk, Fayenn de Leeuw, Sterre Brouwer en Josephine Tuinman & Julia Busweiler, Ruby van Sas en Emma Visser. Daarnaast hadden we een damesgroep in het d-junior niveau. Dit waren de meiden Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma.

In de eerste wedstrijdronde mochten de twee e-jeugd trio’s zich presenteren aan de jury. Het team Julia Busweiler, Ruby van Sas en Emma Visser mochten de aftrap geven namens EGSV. Zij lieten een mooie technische oefening zien en behaalde hiermee een 4e plaats met een score van 22.25. Daarna was het de beurt aan het volgende e-jeugd trio. Fayenn de Leeuw, Sterre Brouwer en Josephine lieten een vrolijke artistieke oefening zien en behaalde hiermee een 2e plek. Ze kregen een score van 22.34. Beide teams hebben zich geplaatst voor het NK op 15 juni in Kampen.

In wedstrijdronde 2 mocht ons d-junior trio hun oefening aan de jury laten zien. Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma hebben een strakke technische en stralende oefening laten zien. Zij behaalden hiermee een 5e plek en een score van 21.65. Helaas hebben ze hiermee de limiet niet gehaald. Dit betekend jammer genoeg geen plekje op het NK. Ondanks deze teleurstelling mogen de dames trots zijn op de oefening die ze hebben laten zien.

Wij als trainster zijn trots op de meiden die deel hebben genomen aan de 1e halve finale. Wij vonden het een geslaagde dag. Op naar 3e halve finale. Hier mogen vier teams namens EGSV stralen. Dit is op 1 juni in Zwolle

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500