Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avondvierdaagse doet beroep op automobilisten

Geplaatst op: 29 mei 2024

foto: Peter Leenhouts

De organisatie van de Wandelvierdaagse vraagt automobilisten om op donderdagavond de route van het defilé zoveel mogelijk autovrij te houden. De volgende route wordt afgelegd:

Donderdagavond 5 km

Overtoom, Ra Grutto, Ra Stuivenbergstraat, over de stoep richting Simondsstraat, rechts aanhouden fietspad en oversteken naar Hasselterdijk, pad schuin naar beneden, brug over en Ra fietspad over de dijk volgen, Ra richting rotonde, Rd Randweg, bij Varkensgat brugje over, Rd naar rotonde, Oversteken, Ra fietspad Kamperdijk, voor Tagborgh La richting Taghof, Ra pad volgen langs kinderboederij en Rd pad langs ijsbaan.

Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten.  Ra Koppel,  Ra Achterweg, La Bodemanssteeg, Ra Langestraat, La Schoolstraat, Ra Jan v. Arkelstraat, La Dorus Rijkerstraat, (Defile bij de Meente) La Stuivenbergstraat, Overtoom.

Donderdagavond 10 km

Overtoom, (wij verwachten van U de volgorde van vertrek te behouden, dus niet in halen) Ra Stuivenbergstraat, La Simondsstraat, Ra Julianastraat, Rd Oosterkaai, Ra/La Sasweg, Ra Sasdijk fietspad volgen, halverwege de dijk Ra trap naar beneden Puttenstraat, La Hasselterdijk, Ra schuin naar beneden, voor brugje Ra/Rd pad langs bergingsvijver, Ra Nieuwe Weg oversteken, Randweg,  bij Varkensgat brugje oversteken richting rotonde, oversteken en Ra Tagweg, La de dijk oversteken en Rd Matenweg, Ra Sansenhekkenweg, Ra Greenteweg, Rd Koppel, Ra Slinger, La Slinger tot aan pad IJsbbaan.

Hier wachten totdat we gezamenlijk met de muziek onze rondgang door Genemuiden zullen voortzetten. Koppel,  Ra Achterweg, La Bodemanssteeg, Ra Langestraat, La Schoolstraat, Ra Jan v. Arkelstraat, La Dorus Rijkerstraat, (Defile bij de Meente) La Stuivenbergstraat

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500