Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gratis bus- én bootvervoer tijdens OBZ

Geplaatst op: 4 juni 2024

(Adv.) Komende zaterdag is het zover: de eerste Open Bedrijvendag Zwartsluis (OBZ). Van 10.00 tot 16.00 uur openen 30 Sluziger bedrijven hun deuren, met een divers activiteitenprogramma. Om alles in goede banen te leiden, komt de organisatie met info voor iedereen die van plan naar OBZ te komen.

“We raden bezoekers aan om met de fiets te komen”, laat zij weten. “Kom je met de auto? Dan zijn er 3 centrale parkeerplaatsen. EBS rijdt de hele dag rond met 2 ‘hop-on-hop-off-bussen’. Je kunt op 7 verschillende locaties op- en uitstappen. Daarnaast varen Sluuspoort, Interboat en Varen in de Wieden tussen 3 verschillende locaties. Genoeg mogelijkheden dus om veel bedrijven te bezoeken, komende zaterdag!”

Download de plattegrond, met daarop het hele programma en alle opstap- en parkeerplekken, op: www.obzwartsluis.nl

Open hier de plattegrond in groter formaat:

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500