Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw in de regio: Trimsalon Sanne

Geplaatst op: 4 juni 2024

(Adv.) Sinds 1 mei is mijn hondentrimsalon geopend! Wat zijn er al veel leuke, lieve honden mooi geknipt! Met veel passie en liefde doe ik dit werk. Uw hond is bij mij op het juiste adres voor allerlei behandelingen. Knippen, scheren, plukken, effileren, wassen en föhnen. Laten we onze puppy‘s daarbij niet vergeten. Kom zo vroeg mogelijk langs om uw pup te laten (ver)wennen tijdens een puppybeurt.

Hopelijk zie ik u en uw trouwe viervoeter snel in mijn salon!

Trimsalon Sanne- Sanne Post
Stadsweg 3, 8064 PT Zwartsluis
Trimsalonsanne@outlook.com
KVK nr: 93501498
Btw nr: NL005022837B32

@trimsalon_sanne (Instagram)
Trimsalon Sanne (Facebook)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500