Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Sluis viert 90-jarig jubileum met bouw van nieuw pand

Geplaatst op: 7 juni 2024

Het is feest bij Van der Sluis. Deze week vieren ze hun 90-jarig jubileum én zetten ze de eerste stap naar een nog mooiere toekomst. Op feestelijke wijze is namelijk de eerste paal geslagen voor een gloednieuw pand in Kampen.

Nieuw pand in Kampen

Van der Sluis breidt zijn locaties uit aan de Kilbystraat in Kampen. Het nieuwe pand komt te staan naast het pand van Van der Sluis Constructie. “Met deze uitbreiding van locaties, kunnen we onze klanten nog beter bedienen en zijn we klaar voor de toekomst,” aldus directeur René van der Sluis.

De bouw van het pand wordt uitgevoerd door Van Wijnen, een innoverend bouwbedrijf met ruime ervaring, die verder kijkt dan bouwen. Samen bouwen ze aan een modern pand met duurzame oplossingen en innovaties, die voldoen aan de eisen van vandaag.

Eerste paal geslagen

Op donderdag 6 juni was het officiële moment. Het slaan van de eerste paal, als startschot van de bouw. Henriët van der Sluis, de vrouw van algemeen directeur René van der Sluis, had de eer om de handeling te verrichten.

90 jaar vakmanschap

Al sinds 1934 staat Van der Sluis bekend om zijn vakmanschap en betrouwbare service. Wat begon als een klein familiebedrijf, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met 560 medewerkers. En zijn ze een gerenommeerde naam in de regio. Kijk voor meer informatie over Van der Sluis op hun vernieuwde website vandersluis.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500