Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cult Café in Overtoom

donderdag 7 april 2022

Voor het eerst sinds lange tijd is er weer een Cult Café in d’Overtoom. Op 7 april is het weer zover. Naast het Cult Café is er ook de opening van een foto expositie.

Martin Bredewold uit Genemuiden en Marieke Boesenkool uit Meppel zijn allebei enthousiaste fotografen. Ze hebben een fascinatie voor de natuur. Ze kunnen uren wachten op het juiste moment om de ‘knop’ in te drukken.

Eddy Beens namens d’Overtoom: “Naast de opening van de expositie verwelkomen we nog twee gasten. Noord Korea-kenner Marc Roth was al eens eerder onze gast. Marc kwam voor de Covid crisis met regelmaat in Noord-Korea. Hij is ook gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar dit afgesloten land. Nu gaat hij ons ook bijpraten over o.a. de kunst in Noord-Korea en de betekenis hiervan voor het regiem, de beeldtaal van Noord-Korea. Als tweede gast is Jacomijn Heupink aanwezig. Jacomijn is fervent solo wereldreizigster. Hoe beland je op de hoogste berg van Jordanië? Verhalen over reizen in landen als India, Columbia en Cuba en de pelgrimsroute naar Santiago de Compestella.  Aan de hand van beelden en interviews door host van de avond, Marianne Slagter, neemt ze ons mee op reis.”

Komende weken volgt meer info. Reserveer alvast 7 april voor het Cult Café in de Overtoom. Aanvang 19.30 uur.

Gegevens

Datum:
donderdag 7 april 2022