Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wintermarkt Genemuiden

vrijdag 28 november 2014 -15:30 - 19:30

In en rondom de Bethelkerk aan de Bereklauw 1 wordt DV vrijdag 28 november weer de zogenaamde wintermarkt gehouden voor de aflossing van het kerkgebouw van de HHG.

Op deze gezellige wintermarkt wordt allerlei waar aangeboden zoals heerlijke slaatjes, roombroodjes, (gebakken) vis, aardappelen, boeketten en kransen, fruit, kaas, eigengemaakte advocaat, grill- en rookworsten, vlaaien, taarten, krentenstollen, suikerbroden, patat en snacks, snoep, cake, koeken, broodjes met gehaktbal, speelgoed, tweedehands boeken, kortom, haast teveel om op te noemen. Omdat het (bijna) winter is ontbreken ook de oliebollen, warme chocolademelk, snert en soep met brood niet!

Omdat de wintermarkt gehouden wordt van 15.30 tot 19.30 uur kunt u hier ook heel goed het avondeten nuttigen. Hiervoor zijn zoals u al hebt kunnen lezen voldoende lekkere etenswaren te koop! De zaal is dan ruim opgezet, ook om bijvoorbeeld ’s middags en/of ’s avonds een kop koffie te drinken met wat lekkers erbij. Voor de jeugd zijn er diverse Oudhollandse spelletjes opgezet.

Gegevens

Datum:
vrijdag 28 november 2014
Tijd:
15:30 - 19:30