Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stroopwafelactie in Genemuiden voor MAF-gezin Paas

Geplaatst op: 28 augustus 2014

GENEMUIDEN – De Thuisfrontcommissie van de familie Paas houdt maandag 1 en dinsdag 2 september opnieuw de jaarlijkse stroopwafelactie in Genemuiden. Vanaf maandag zullen er huis-aan-huis heerlijke Goudse stroopwafels worden aangeboden. “De stroopwafels zijn dagvers en zijn daarom ook geschikt om in te vriezen”, aldus de organisatie.

De familie Paas verblijft sinds maart dit jaar in Oeganda ter voorbereiding op een missie naar Liberia. In Liberia zullen ze betrokken zijn bij de start van een nieuw MAF programma. Arjan werkt als piloot bij de Mission Aviation Fellowship (MAF)

Vanaf volgende week begint ook de kledingverkoop weer ten bate van de familie Paas. Ieder half jaar organiseert de thuisfrontcommissie een grote verkoop van outlet en goede tweedehands kleding. Van harte welkom; voor de openingstijden kunt u www.bushpiloot.nl raadplegen.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500