Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

35 handwerksters haken voor ‘Sam’

Geplaatst op: 3 september 2014

GENEMUIDEN – 35 handwerksters haakten zich woensdagavond een slag in de ronde. Ze wilden 170 vierkantjes haken die samen een deken vormen voor Refilwe. En dat is uiteindelijk meer dan gelukt. “Ik denk dat we 250 vierkantjes hebben, die zijn alleen allemaal nog niet aan elkaar gehaakt”, vertelt organisatrice Herma Driessen-Post. De avond bracht bovendien ruim 215 euro voor Forza4Sam op.

Dat is de stichting waarvoor Ilona en Harmen Brouwer zich inzetten. Hun zoontje Sam leidt aan een zeldzame stofwisselingziekte. Ilona gaat later deze maand met haar zus Inge Italiaanse bergen te voet beklimmen. Herma Driessen-Post organiseerde nu voor de tweede keer een Haak In. De versie van dit jaar bracht meer geld en meer vierkantjes op. “Geweldig”, zegt Herma, die van een ‘hele gezellige avond’ spreekt. “Het was een geklets van jewelste met al die vrouwen. En dan zo’n opbrengst…prachtig!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500