Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Canadees bezoek op de Pieperhoeve

Geplaatst op: 4 september 2014

GENEMUIDEN – Vanmorgen kreeg De Pieperhoeve bijzonder bezoek op hun terras. Een aantal fietsers uit Canada deed de zorgboerderij aan terwijl ze de IJsselmeerroute aan het fietsen waren. Ze kwamen donderdag uit Giethoorn en waren op doortocht naar Nunspeet. Vanaf daar vervolgen ze hun reis.

Het bezoekersterras van De Pieperhoeve is iedere donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 15.00 uur. Er wordt koffie en thee geserveerd, met een stukje gebak. Ook kunt u het in mei uitgebrachte magzine ‘Hieper de pieper’ kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Of iemand verrassen met een cadeaubon. Kortom: Kom gerust een keer langs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500