Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeentesecretaris vertrekt

Geplaatst op: 11 september 2014

HASSELT – Vandaag heeft de algemeen directeur mr. D. Leentjes (1952) het personeel meegedeeld zijn functie als algemeen directeur van de gemeente Zwartewaterland neer te willen leggen.  De heer Leentjes is  10 jaar bij de gemeente Zwartewaterland werkzaam. Vanaf 2008 vervult  hij de functie van algemeen directeur/gemeentesecretaris.

“Tijdens de onlangs gehouden heidagen met het college heb ik de wens kenbaar gemaakt volgend jaar mijn functie als algemeen directeur neer te leggen,  aldus de heer Leentjes. ”Het resultaat van afwegingen is dat het in het belang van de Veranderagenda en het Transitieproces goed zou zijn een jaar eerder dan mijn aanvankelijke voornemen, plaats te maken voor een opvolger die het gehele proces kan begeleiden.” Wanneer de heer Leentjes vertrekt,  is op dit moment nog niet bekend.

Het college heeft grote waardering voor de wijze waarop de heer Leentjes zijn functie vorm heeft gegeven. Zij geeft aan het jammer te vinden dat de heer Leentjes de gemeente gaat verlaten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500