Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrijwilligers voor Voedselbank gezocht

Geplaatst op: 11 september 2014

GENEMUIDEN – Bij de Boni en Albert Heijn supermarkten in Genemuiden is zaterdag 27 september een voedselinzamelingsactie voor de voedselbank van de gemeente Zwartewaterland. Daarvoor worden vrijwilligers gezocht die op deze dag in de supermarkt flyers willen uitdelen en producten verzamelen. Het gaat dan om 1 of twee uur.

“Mocht je op deze datum niet kunnen maar wel een andere keer zou willen helpen, laat ook dit dan even weten. We zijn op dit moment bezig om een grotere groep mensen verzamelen die af en toe (1 a 2x per jaar) een keer wil helpen met inzamelen”, zegt Gert Driessen, die namens de Gereformeerde Kerk bij de voedselbank is betrokken.

Aanmelden of meer informatie via: voedselbank@gkgenemuiden.nl of 06-51579667. Bij aanmeldingen krijg naam, emailadres en leeftijd opgeven en voorkeur aangeven voor ochtend of middag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500