Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burendag in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 14 september 2014

In het weekend van 26 – 27 september wordt in Nederland de burendag georganiseerd. Net als vorig jaar doet Philadelphia in ‘t Olde Staduus mee met de Burendag. De medewerkers nodigen de buren en andere belangstellenden uit om op de burendag langs te komen.

Tijdstip: Er is gekozen voor vrijdag 26 september van 10.00 uur ‘s morgens tot 15.30 uur ‘s middags. Er is koffie met heerlijke zelfgemaakte appelgebak. Van 12.00 – 13.00 uur wordt u verrast met een kop lekkere soep.
Ook is een rondleiding in t Olde Staduus mogelijk. Hebt u de nieuwe keuken nog niet gezien, dan is dit uw kans! Welkom.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500