Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente pakt overlast fietsen aan

Geplaatst op: 17 september 2014

GENEMUIDEN – Het is straks niet langer toegestaan om bij de bushalte bij d’ Overtoom fietsers en brommers buiten de stalling te plaatsen. Dat heeft het college van B en W besloten. Volgens de gemeente belemmeren de voertuigen de vrije doorgang van andere weggebruikers en hinderen ze bij calamiteiten de hulpverleningsdiensten. Al langer ergeren mensen zich aan het lukraak parkeren van fietsen op deze locatie.

Voor de busstations in Hasselt en Zwartsluis wil de gemeente dezelfde regel instellen. Hiertegen is overigens nog bezwaar te maken. De besluiten voor de drie locaties liggen ter inzage in het stadhuis in Hasselt. Een belanghebbende die het niet eens is met het besluit kan een gemotiveerd bezwaarschrift schrijven naar het College van burgemeester en wethouders. Zie voor meer informatie daarover de gemeentepagina van de gemeente Zwartewaterland in de Stadskoerier van woensdag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500