Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub richt zich op 35-plus

Geplaatst op: 18 september 2014

GENEMUIDEN – Sportclub Genemuiden wil een 35+-afdeling oprichten. Oudere voetballers voetballen dan tegen elkaar op Sportpark de Wetering en hoeven dus geen wedstrijden tegen andere clubs te spelen.  “Als we met oud-voetballers in gesprek komen, horen we vaak dat ze het spelletje ontzettend missen en dat ze het liefst weer eens een keer zelf een potje voetballen. Veel van deze oud-voetballers doen vrijwilligerstaken bij de sportclub: training geven, achter de bar staan, als grens rechter of als elftalleider. Met andere woorden: de betrokkenheid bij ons sportclubje is er nog steeds!”, zeggen Theo Lassche en Jan Pleijsier.

“Bij ons in de regio zijn veel voetbalverenigingen begonnen met een 35+-team het blijkt dat daar veel animo voor is. Wij hebben het gevoel dat we in Genemuiden ook genoeg mensen kunnen vinden die hier interesse in hebben en daarom willen we jullie van harte uitnodigen voor ons nieuwe 35+team!”
Even alles op een rijtje:
Voor wie: 35-plussers en oud-voetballers
Wanneer: elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Waar: Sportclub Genemuiden, op een pupillenveld (7 tegen 7)

Geef je op!
Heb je zin om een balletje te komen trappen? Trek dan je oude voetbalschoenen uit de schuur en geef je zo snel mogelijk op bij Theo Lassche (tlassche@vadain.nl) of bij Jan Pleijsier (jan@paletschilderwerken.nl). Iedereen is van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500