Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dronken Staphorster rijdt te snel

Geplaatst op: 19 september 2014

STAPHORST – Van een 25-jarige automobilist uit Staphorst is vrijdagmorgenvroeg het rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed veel te snel en had bovendien alcohol gedronken. Voor dat laatste kreeg hij eerst een rijverbod. Groot was dan ook de verbazing van agenten toen ze de man even laer op de Reggersweg opnieuw zagen rijden. En dat met een snelheid van 120 kilometer per uur, terwijl daar slechts de helft is toegestaan. De Staphorster scheurde naar zijn woning en sloot zich daar op. De agenten konden hem later toch aanhouden en na een bezoek aan het bureau op de bon slingeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500