Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verenigingen strijden om geld BONI

Geplaatst op: 21 september 2014

Diverse verenigingen uit Genemuiden gaan vanaf woensdag 1 oktober de strijd met elkaar aan tijdens de Jeugdsponsoractie van Boni Supermarkten. Op een ludieke manier zullen zij iedere zaterdag het winkelende publiek verrassen. Klanten van de Boni supermarkt aan het Havenplein krijgen tussen 1 oktober en 25 november sponsormunten bij elke € 10,- aan boodschappen, waarmee ze hun favoriete vereniging kunnen ondersteunen.

Iedere sponsormunt staat voor een bedrag, dat aan het eind van de supermarktactie aan de vereniging wordt uitgekeerd als sponsorgeld. In Genemuiden  doen acht verenigingen mee, te weten de E.G.S.V. Eerste
Genemuider Sport Vereniging, Volleybalvereniging W.V.V. Ruutvoorn, Muziek ensemble Create Cantus, Scouting De Veste, Rijvereniging en Ponyclub ” Zwartewaterruiters”, Genemuider Badminton Club – GBC, IJsvereniging STG De Eendracht en Watersportvereniging Genemuiden.

Jan Schonewille, bedrijfsleider van de Boni in Genemuiden : ,,Gedurende de komende acht weken zullen de verenigingen uit Genemuiden zich op een ludieke manier presenteren aan het winkelende publiek, in de hoop dat ze sponsormunten zullen ontvangen. Vorig jaar is er in één van de  deelnemende winkels zelfs een reddingssloep aanwezig geweest. Maar ook een muzikaal optreden wordt door de klanten van de Boni erg
gewaardeerd.”

In totaal wordt er tijdens de Boni Jeugdsponsoractie een bedrag van € 200.000,00 verdeeld over alle deelnemende verenigingen in heel Nederland. Niet alleen sportverenigingen, maar ook toneelverenigingen,
verenigingen met een algemeen nut of goede doelenverenigingen hebben zich aangemeld voor de actie. De Boni Jeugdsponsoractie heeft tot doel lokaal betrokken te zijn bij de deelnemende verenigingen en ze een
steuntje in de rug te bieden. Veel verenigingen ontvangen door maatregelen van gemeenten veelal minder budget. Door het sponsorgeld kunnen besturen weer activiteiten organiseren voor de jeugdleden.
Verenigingen die net buiten de boot zijn gevallen tijdens de loting dingen volgend jaar opnieuw mee naar een plek in de winkelcampagne.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500