Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmintonners beginnen sterk

Geplaatst op: 25 september 2014

De badmintonners van GBC wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen met 6-2 van Wijhe. Thuis verloren de Genemuidenaren alleen een dubbel en een enkele wedstrijd. Enkele dagen later volgde al het tweede duel tegen Hardenberg. Dit eindigde in 4-4. De competitie gaat maandag verder met een wedstrijd tegen Dedemsvaart.

Het mix team speelde hun eerste wedstrijd tegen het sterke Vollenhove. Dit team met sterke Genemuider  invloeden is de laatste zeven jaar kampioen geworden, dus op voorhand was dit zeker geen makkelijke opgave. Dit bleek in de praktijk ook. GBC verloor met 7-1. Ook de tweede wedstrijd tegen Vledder ging verloren en wel met 3-5. De competitie voor dit team gaat op 6 oktober verder met een uitwedstrijd tegen Zuidwolde.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500