Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel interesse in baan bij HEMA

Geplaatst op: 28 september 2014

GENEMUIDEN – Nog geen etmaal na een oproep op de social media en Genemuiden Actueel, heeft HEMA Genemuiden al meer dan zestig sollicitatiebrieven binnengekregen. “Overweldigend. Dit is een bewijs dat de komst van de HEMA in Genemuiden leeft”, zegt Pepijn Keijser, die straks de HEMA runt. Dat doet hij momenteel ook al bij de vestiging in Kampen.

Keijser is overrompeld door de grote belangstelling. “Dit had ik absoluut niet verwacht. Mijn bedoeling is om mensen in oktober uit te nodigen voor een gesprek. Hoeveel medewerkers wij precies nodig hebben, is nu nog moeilijk te zeggen. Mensen uit Genemuiden hebben overigens een absolute pré. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers de samenleving kennen. En dat komt ook de werkgelegenheid in Genemuiden ten goede”, aldus Keijser.

De mensen die hij aanneemt, wil hij eerst laten meedraaien in de vestiging Kampen. “Dan zijn ze goed voorbereid op het moment dat de winkel in Genemuiden opengaat”, aldus Keijser, die er vanuit gaat dat de HEMA in Genemuiden ‘rond maart’ opengaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500