Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters presteren in Vollenhove

Geplaatst op: 29 september 2014

VOLLENHOVE – De Genemuider Zwartewaterruiters Riëlke Roeland, Alène Roeland, Joel Zwanepol, Marith Beens en Elisabeth Beens scoorden hoog op een concours in Vollenhove.

Riëlke Roeland kwam met haar paard El Divo (v. Emilion) uit in de springklasse B. De ZWR-combinatie sprong een technisch stijlvol en foutloos parcours en behaalde de eerste prijs. Met Fame (v. Harley) sprong Riëlke Roeland hun eerste B-parcours. Hun debuut was indrukwekkend en ze pakten de tweede prijs in dezelfde klasse. In de springklasse L sprong Riëlke Roeland met Emmely (v. Indorado) naar de vierde prijs. Alène Roeland won met Fatero (v. Zapatero) in de springklasse B de vijfde prijs).

Joël Zwanepol reed met zijn pony Sunflower (v. Black Boy) een stijlvol en foutloos parcours in de klasse B, cat. D en won de eerste prijs. Ook nam deze combinatie nog deel in de klasse daarboven (L, cat. D) en pakte daar de tweede prijs. Marith Beens sprong met haar pony Orchid’s Ania (v. Kantje’s Ronaldo) in de klasse L, cat. D naar de eerste prijs. Elisabeth Beens won met haar pony Roxan (v. Scapino Bb) de derde prijs in  de springklasse L, cat. D.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500