Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slagersambacht Keurslager van de Weg is GOUD waard

Geplaatst op: 29 september 2014

Dat rookworst maken KS_vdWeg_112een echt slagersambacht is, heeft Keurslager [van de Weg] bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met goud bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager van de Weg van hoge kwaliteit is.


Vakmanschap

Keurslager Martinus van de Weg is bijzonder trots op deze bekroning: ‘Om kwaliteit te garanderen, laten we onze rookworsten door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten’, aldus de ondernemer. De keurmeesters hebben onder andere gekeken hoe de rookworst gevuld is en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is. De rookworst van Keurslager van de Weg heeft de perfecte rookworstsmaak en bite en is daarom ‘goud’ waard. Een perfecte ambachtelijke Keurslager rookworst!

 

Opening rookworstseizoen

Keurslager van de Weg opent op 29 september officieel het rookworstseizoen. Van 29 september t/m 4 oktober kunnen klanten de rookworst in de winkel proeven en profiteren van een scherpe aanbieding; de 2e rookworst gratis! Op deze manier kan iedereen zelf ontdekken waarom de ambachtelijke rookworst van de vakman zo ontzettend lekker is en met recht met goud is bekroond.

Er is een folder verspreid met meer lekkere aanbiedingen, kijk ook op de facbookpagina van Slagerij van de Weg

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500