Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK Waterpolo onderuit in Lelystad

Geplaatst op: 5 oktober 2014

Foto's John Poot

LELYSTAD – De waterpoloërs van DEK verloor vanavond de eerste uitwedstrijd spelen tegen de Houtrib 3 uit Lelystad. DEK begon erg onzorgvuldig de eerste twee partjes, wat door de Houtrib gelijk werd afgestraft. Er werd onderling weinig gecommuniceerd, en het leek wel of men niet meer wist hoe men moest gaan spelen. Na twee partjes gespeeld te hebben stonden ze dan ook met 4-0 achter. Het derde en vierde partje ging het wel beter, men zag elkaar beter en er werd ook een paar doelpunten gescoord. Maar de tegenstander scoorde ook nog een paar keer. Zodat de waterpoloërs zonder punten weer naar Genemuiden konden terug rijden. De eindstand werd 8-4 in het voordeel van de Houtrib.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500