Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ben Hoogstede voorzitter MVG

Geplaatst op: 6 oktober 2014

Middenstandsvereniging Genemuiden (MVG) heeft een nieuwe voorzitter. Leden kozen onlangs het interim bestuur met Ben Hoogstede als voorzitter tot  officieel bestuur. Samen met de leden wil dit bestuur meer mensen naar winkelstad Genemuiden trekken. De gezellige winkels, de sfeervolle binnenhaven, leuke musea en gratis parkeren zij daarvoor de ingrediënten.

Door de belangen van alle ondernemers te behartigen, heeft de MVG niet alleen een commercieel, maar ook een sociaal doel. “Dat is uniek binnen Zwartewaterland en daar zijn we als vereniging trots op”, laat Hoogstede weten. “Wij doen er alles aan om dit vast te houden en uit te breiden.” Binnen de MVG blijven de leden dan ook bekende én nieuwe activiteiten organiseren. Zo staat op de derde dinsdag van oktober de traditionele Biestemerk op het programma.

Gemeenschappelijke kracht
De MVG behartigt de belangen van de Genemuider ondernemers in het algemeen en van de leden in het bijzonder. De organisatie wil een volwaardige gesprekspartner zijn voor de gemeente en andere (overheids)instanties. Maar ook kennis delen en netwerken is belangrijk. Dat vergroot de onderlinge band en helpt de leden bij de exploitatie van hun onderneming.  Hoogstede: “En dat geldt niet alleen voor de bekende winkels in het centrum, maar ook voor kleinere, ambachtelijke ondernemers buiten de winkelgebieden.” De MVG is van en voor leden. Vanuit deze gemeenschappelijke kracht biedt de vereniging ondersteuning bij acties, evenementen en public relations. Hiermee hoopt de MVG de toeloop vanuit de verre omtrek naar Genemuiden te vergroten.

Alle informatie over de MVG staat op www.winkeleningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500