Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe site Genemuiden Actueel online

Geplaatst op: 6 oktober 2014

De nieuwe site van Genemuiden Actueel is vanochtend online gegaan. De eerste reacties zijn enthousiast en positief. Mensen vinden de site overzichtelijk en duidelijk. Ook zijn ze te spreken over de vormgeving. Uiteraard horen wij heel graag wat u van de site vindt!

Het ontwerp is van Jan Mateboer, eigenaar van Buro 244, het bedrijf dat bij VWC Computers is gevestigd. Hij kreeg vorig jaar al de opdracht van Willem Timmerman. Nadat de schetsen voor de nieuwe site in een vergevorderd stadium waren, kwam Timmerman onverwacht te overlijden. Vanaf de zomer is er verder gewerkt aan het nieuwe Genemuiden Actueel. Dat moest zoveel mogelijk lijken op de ‘oude’ website, maar vooral wat overzichtelijker worden.

Aan Genemuiden Actueel werken meer dan tien medewerkers mee: journalisten, fotografen, columnisten en ‘mensen achter de schermen’. Uiteraard kunnen we altijd extra mensen gebruiken. Interesse? Mail dan naar redactie@genemuidenactueel.nl Daarop kunt u ook laten weten wat u van de nieuwe site vindt!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500