Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe CD mannenkoor Stereo gepresenteerd

Geplaatst op: 7 oktober 2014

Vrijdagavond 3 oktober 2014 werd een oude traditie van het mannenkoor Stereo vernieuwd. Deze die qua inhoud al vele jaren hetzelfde is kreeg een iets andere vorm. Laten we zeggen een meer “gezellige” vorm. Ook wat benaming betreft werd deze vernieuwd.  De jaarlijkse “jaarvergadering” werd zo meer een “contactavond”.

Want een dergelijke avond als deze is niet alleen voor de gezelligheid maar vooral voor het versterken van de onderlinge band binnen het koor. Eigenlijk is contactavond ook een veel betere benaming, volgens voorzitter Jan Roetman, gezien het feit dat ook de echtgenotes, verloofden en vriendinnen (voor zover mogelijk) erbij zijn.

De avond werd geopend met gebed en een toelichting door de voorzitter over wat lopende zaken m.b.t. de Cd’s, optredens en het D.V. komende jubileumjaar 2016. Mijlpalen waarnaar wordt uitgezien en waaraan al aan stevig wordt gewerkt.

Ondertussen konden de leden genieten van een heerlijk warm en koud buffet aangevuld met de nodige verfrissing.

Een heel bijzonder feit was dat het bestuur de spiksplinternieuwe CD aanbood aan alle leden. Deze cd, die afgelopen mei is opgenomen in de bovenkerk van Kampen met ruim 800 mensen publiek, is een prachtig resultaat met veel bovenstem psalmen. De cd is verkrijgbaar bij de bestuursleden, boekhandel Nijstad en via de website www.mannenkoorstereo.nl. De prijs bedraagt de komende 2 maanden 14,- euro daarna 16,95 euro.

Aan het eind van de avond was er een heerlijk ijsbuffet. Hierna werden nog enkele psalmen met bovenstem gezongen. De avond werd door de voorzitter afgesloten met gebed. Om 22:30 uur ging iedereen tevreden naar huis.

F20141003_202730 (2)

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500