Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zorgboerderij de Rietstulp 10 jaar

Geplaatst op: 7 oktober 2014

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum is er komende zaterdag een open dag georganiseerd bij Zorgboerderij De Rietstulp. Er zijn diverse stands en activiteiten waarbij de nadruk ligt op hulpverlenende organisaties.
10 jaar geleden zijn Dick en Janita Kroes heel klein vanuit hun eigen woonhuis gestart met een zorgtak naast de melkveehouderij. In de afgelopen 10 jaar zijn beide takken flink ontwikkeld en gegroeid.

De zorgtak is uitgegroeid tot een professionele hulpverleningsvorm waarbij op de verschillende doelgroepen vaste teams een basis vormen met gekwalificeerde medewerkers. Ondanks de groei zijn wij nog steeds kleinschalig en leveren wij de zorg persoonlijk en op maat.

Tijdens de open dag zijn er medewerkers aanwezig om een rondleiding te geven en vragen te beantwoorden.

Voor de kinderen is er ook voldoende te doen: er rijd een treintje door de stallen , er kan geschminkt worden, de scouting is aanwezig, suikerspin, springkussen en veel meer.De ouders kunnen rondkijken bij de diverse krampjes, zoals zelfgemaakte spullen door de zorgboerderij, chocoladekraam, streekproducten ……….

Dus hopelijk tot as. zaterdag 11 oktober van 10-16 uur op zorgboerderij de Rietstulp Nieuwe Wetering 18 in Mastenbroek.

Klik hier om de uitnodigingskaart te downloaden

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500