Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk 3:16 houdt dropping

Geplaatst op: 8 oktober 2014

De activiteitencommissie  van Jeugdhonk 3:16 organiseert D.V.  vrijdagavond 21 november een dropping voor de jeugd van het voortgezet onderwijs. “Het is de bedoeling dat we om half acht ’s avonds vertrekken uit Genemuiden vanuit het jeugdhonk en daar ook met elkaar de avond besluiten rond middernacht. Mocht het vanwege de weersomstandigheden niet door kunnen gaan dan hebben wij een leuke binnenactiviteit voor jullie als alternatief”, aldus de commissie.

“Jullie kunnen je inschrijven in het Jeugdhonk tot 15 november, de kosten voor deze gezellige avond komen op € 3,- per deelnemer waarvoor jullie dan tijdens de dropping voorzien worden van wat lekkers. Tip: Trek warme kleding aan en laarzen en neem een zaklantaarn mee….Heb je zin in een gezellige avond in teamverband schrijf je dan snel in en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee, wij kijken uit naar jullie komst! Voor eventuele vragen en opmerkingen kunnen jullie mailen naar activiteiten316@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500