Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust doet het Overnij

Geplaatst op: 9 oktober 2014

Foto's Pieter Polman

De Genemuider band Juust presenteerde donderdag in een gezellig volle Kaaihof het nieuwe album. Overnij bevat nummers opgenomen in de studio in Lemmer en een aantal akoestische songs die in het Tapijtmuseum zijn vastgelegd. Op die manier wil de band beide kanten van Juust laten horen.

Overnij is vooral gevarieerder dan het eerste album dat ondertussen zo goed als is uitverkocht. Opnieuw bevat het album bewerkingen van bekende en onbekende nummers en een aantal eigen nummers. Teksten zijn onder meer geschreven door de gebroeders Van Dalfsen, Wim Rietman, Harrie Rietman en Erik Driessen. Het nieuwe repertoire bleek er donderdag al goed in te zitten. Juust klonk prima en het publiek reageerde enthousiast op de nieuwe songs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500