Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe keuken Overtoom in gebruik

Geplaatst op: 9 oktober 2014

d’ Overtoom heeft een nieuwe keuken. Daarin is de eerste workshop koeken bakken gehouden. ‘Vind ik leuk’ organiseerde deze workshop in samenwerking met de SCEG. De deelnemers gingen aan de slag met boter, meel, eieren, suiker, slagroom, banketbakkersroom, amandelspijs, chocolade, noten, appels, aardbeien en ananas. Van deze ingrediënten werden heerlijke appelrondo’s, vruchtenrondo’s en caramelnotenrondo’s gemaakt.

Natuurlijk heeft de groep er direct één bij de koffie genomen. Zoals u ziet werd deze workshop gehouden in de gezellige en knusse keuken van d’ Overtoom. Deze is zeer geschikt voor een bakclub, kookclub, (kinder) feestje, kookworkshop, activiteit met collega’s, enz. De ruimte is geschikt voor 8-10 personen. Maar er is ook een naastgelegen ruimte waar met 10-20 personen gebruik van gemaakt kan worden. De keuken beschikt over 2 gasfornuizen met 6 kookpitten, koelkast en vaatwasser. Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, neem dan contact op met de beheerders van d’ Overtoom tel.nr. 038-3854662 of per mail dovertoom-t@telfort.nl./www.overtoom-genemuiden.nl. Voor meer informatie over de workshop koeken bakken kunt u contact opnemen via 038-3857530 of vindikleuk@kpnmail.nl/www.vindikleukgenemuiden.blogspot.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500