Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel belangstelling voor regionaal biljarttoernooi

Geplaatst op: 10 oktober 2014

Biljartvereniging HZW uit Genemuiden heeft in samenwerking met de plaatselijke Gildeslager van Ingen een biljarttoernooi  in het leven geroepen waarvoor inmiddels veel deelnemers uit de regio zichhebben ingeschreven.

Een groot aantal leden van de biljartverenigingen uit Zwolle Stadshagen, Kamperzeedijk, Hasselt, Zwartsluis, Hattem en ook van de plaatselijke HZW hebben inmiddels te kennen gegeven graag deel te nemen aan het toernooi. Op 8 en 22 november a.s. wordt het evenement gespeeld in het riante clubgebouw van HZW in Genemuiden waar men beschikt over 4 wedstrijdbiljarts en 1 poolbiljart.

Henk Post van de HZW evenementen commissie: ” In samenwerking met de Gildeslager  wordt dit biljarttoernooi voor het eerst georganiseerd. Dat er dit jaar al zoveel belangstelling voor bestaat vanuit de regio is een onverwachte en aangename verrassing. Ook de biljarttoppers uit Zwartewaterland hebben zich inmiddels aangemeld. O.a. Jan van de Berg uit Hasselt, Alex Mooiweer uit Zwartsluis  en Klaas van de Berg van HZW staan garant voor hoogstaande en spannende biljartpartijen. Ongetwijfeld krijgt het toernooi hierdoor een extra dimensie.

Henk Post tot slot: bij de aanmelding van de deelnemers uit de regio gaf men te kennen de opzet van het toernooi en het fraaie prijzenpakket aantrekkelijk te vinden. Maar vooral ook hecht men veel waarde aan de onderlinge contacten tijdens het toernooi. De deelnemers zien het als een belangrijke promotie van de biljartsport in de gehele regio”.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500