Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

F3 wint eerste wedstrijd op Shoeps

Geplaatst op: 10 oktober 2014

Foto's Erik Eenkhoorn

F3 is het eerste team van Sportclub Genemuiden dat op Shoeps speelt. Dit zijn voetbalschoenen met elastische veters die nooit gestrikt hoeven te worden. Handig voor de allerjongste spelers dus. En de jongens van F3 wonnen de eerste wedstrijd op hun nieuwe schoenen met 3-2 van Flevo Boys. Volgens de ouders in een zinderende wedstrijd en was de winst uiteindelijk aan de Shoeps te danken.

De bijzondere schoenen zijn in Genemuiden verkrijgbaar bij Top1Toys dat F3 nu ook sponsort. De jongens van F3 zijn sowieso uitstekend gekleed. Dankzij de sponsoring van Miranda’s Hairfashion, Stukadoorsbedrijf Plette en Kamphof Installaties hebben ze ook nieuwe trainingspakken. Zaterdagochtend krijgen de jonge voetballers de spullen uitgereikt.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500