Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dode bij ongeval op de N50

Geplaatst op: 10 oktober 2014

Bij een ongeval op de N50 tussen Ens en Kampen is vrijdagavond een automobilist om het leven gekomen. Ook raakten vier verkeersdeelnemers gewond. In de rijrichting van Kampen, net over de brug vanuit Ens, is de bestuurder van een bestelbus achterop een file gereden. Hierbij ontstond een kop-staart aanrijding tussen deze voertuigen en nog drie auto’s ervoor. De bestuurder van de achterste auto in de file is hierbij om het leven gekomen.

Ruim een uur eerder, rond 16.50 uur, vond er in dezelfde rijrichting, bij de afslag richting de Flevoweg ook een ongeval plaats, waarbij drie voertuigen betrokken waren. Eén persoon raakte hierbij gewond. In hoeverre de hierdoor ontstane file van invloed is geweest op het ongeval van 18.00 uur is nog niet duidelijk en wordt onderzocht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500