Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zusjes Roeland in de prijzen

Geplaatst op: 12 oktober 2014

Alène en Béanke Roeland, amazones bij de Zwartewaterruiters, sprongen zaterdag succesvol naar de prijzen. Alène Roeland won een eerste prijs, Béanke Roeland pakte een tweede prijs. Alène Roeland kwam met haar paard Fatero (v. Zapatero VDL) uit op een springconcours te Wezep in de klasse B. Na een goed gereden foutloos parcours eindigde de ZWR-combinatie op de eerste plaats.

Béanke Roeland nam deel aan een springconcours voor pony’s te IJsselmuiden. Op haar pony Prodise’s Jamy (v. De Mensinghe’s Rinaldo) sprong ze in de middelzware klasse M foutloos en snel rond. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500