Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Diplomazwemmen in Bestevaer

Geplaatst op: 13 oktober 2014

Op zaterdagmorgen 11 oktober hebben in totaal 21 kinderen het fel begeerde A diploma uitgereikt gekregen. Dit zijn de geslaagden voor A:

Gerben Aalbers, Emma Beens, Leo van Dalfsen, Anne-Marije van Dijk, Wilbert van Dijk, Shania Drost, Erik van Engelenhoven, Laurens Fuite, Maron Germeraad, Lennard de Groot, Lieke Heldoorn, Marissa Hoekman, Luuk Kolk, Stijn van Laar, Thomas Lok, Melissa Net, Laurent Post, Niels Post, Loïs van der Steege, Lucas Trapman en Jesse van der Vegt.

Op hetzelfde tijdstip zwommen Marth Snel en Marieke Winter af voor het C diploma. Zijn hebben nu het ZwemABC compleet. Een hele knappe prestatie!

Daarna was het de beurt aan 42 afzwemmers voor B. Dit zijn de namen van de trotse kinderen die nu in het bezit van het B diploma zijn:

Timon Altena, Lieke van Asselt, Lianne Bakker, Astrid Bastiaan, Jan Marc Beens, Rutger van den Belt, Jesse Boer, Hanneke Boon, Thijn Brink, Herniek van Dalfsen, Niels van Dalfsen, Inge van Dieren, Corné Driessen, Job Eenkhoorn, Ryan Eggink, Arne Giethoorn, Stefan van de Haar, Gitte Kolk, Jurre Kragt, Joël Kramer, Sem van Lente, Maud Lindeboom, Marjolein Mateboer, Rhodé Meuleman, Timo Naberman, Melanie Net, Annalie van Oosterhout, Stacik Ploeg, Lieke Post, Elin Psychas, Lucas Rietman, Elise Ringelberg, Tabitha Roetman, Ziggy van Sas, Jipp Siebert, Mattias Slingerland, Noa Sterenberg, Sara Stevens, Mette Stuiver, Julia Veltman, Gerwin Visscher, Yasper van de Wetering

SONY DSC

SONY DSC

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500