Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestevaer in de race voor ‘Zwembad van het jaar’

Geplaatst op: 16 oktober 2014

De zwembaden Bestevaer in Genemuiden en De Kragge in Zwartsluis zijn genomineerd voor de titel Zwembad van het Jaar 2014. In deze publieksverkiezing draait het om de waardering van de inwoners van de gemeente Zwartewaterland voor de beide zwembaden. Er zijn titels te winnen per provibcie, per categorie en uiteindelijk is er straks een landelijke winnaar.

Het aantal stemmen dat een zwembad krijgt telt voor 50% mee. Ook de hoogte van de waarderingscijfers die stemmers geven, tellen voor 50% mee in de eindscore. De genomineerde zwembaden zijn ingedeeld op basis van het aantal bezoeken per jaar, zodat alle zwembaden gelijke kansen hebben. Stemmen kan tot en met 17 oktober 2014 via www.zwembadvanhetjaar.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500